Renda 2019

Ja s’ha iniciat la campanya per a presentar la declaració de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, corresponent a l’exercici 2019, la qual finalitza el proper dia 30 de juny del 2020 (si el resultat és a ingressar, el termini per a domiciliar el pagament serà el dia 25 de juny).

Donada l’actual situació generada pel COVID-19 i per evitar situacions de risc innecessari, aquest any, els hi agrairíem que ens enviïn tota la documentació per correu electrònic (info@assessoriadelbages.cat), per tal que els la puguem confeccionar.

Si ho consideren oportú, ens poden telefonar o, fins i tot, fer vídeo trucada en el cas que vulguin comentar-nos alguna situació especial. Igualment nosaltres, si necessitem més informació, ja contactarem amb vostès. Si amb tot, prefereixen portar-nos la documentació a l’oficina, també ho poden fer.

Per a qualsevol dubte, poden contactar amb nosaltres trucant-nos al 938724001 o bé per correu electrònic. Els recordem que el nostre horari d’atenció és el següent:

OFICINES DE MANRESA, NAVARCLES I SOLSONA
De dilluns a dijous: matins de 9 h a 14 h i tardes de 15:30 h a 19 h.
Divendres: matins de 9 h a 15 h

OFICINA DE CARDONA
De dilluns a divendres: matins de 9 h a 13 h i tardes de 15:30 h a 19 h

En els enllaços següents, els hi relacionem la documentació necessària per a poder-la confeccionar, així com l’autorització que ens han de fer arribar signada. També, com a novetat, cal que ens confirmin quin es el seu domicili actual.